Πηνελόπη Πιτσούλη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν άψογος συνάδελφος, δοτικός, ευγενέστατος, γλυκύτατος

Η Πηνελόπη Πιτσούλη φιλοξενήθηκε στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την συνεργασία της αλλά και το πως φερόταν στα γυρίσματα της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δημοκρατία έχουμε αλλά κανείς δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον. Αυτό το έχουν αναλάβει τα δικαστήρια κι οι νόμοι. Τον παρέλαβε ο νόμος, φυλακίστηκε, σαφέστατα πληρώνει αυτά που έκανε, δεν ξέρω πόσο ακριβά. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να καταδικάσει κάποιον, εφόσον υπάρχει η Πολιτεία κι οι νόμοι. Εμείς δεν έχουμε παρά να δείξουμε την συμπάθεια μας στην οικογένεια που είναι πίσω του και τίποτα περισσότερο» ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Δείτε επίσης:  Βρέθηκε η επιστημονική «συνταγή» για να πάψει να κλαίει το μωρό τα βράδια: Τι έδειξε ιαπωνική έρευνα

«Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Πέτρο, συναντιόμασταν σε κάποιες πρεμιέρες. Τώρα ήταν η πρώτη φορά. Σε πληροφορώ ότι ήταν άψογος συνάδελφος, στην ώρα του, διαβασμένος, δοτικός, επαγγελματίας, ευγενέστατος και γλυκύτατος. Μου έλεγαν κέρατο βερνικωμένο κι εγώ έλεγα δεν αφήνω περιθώρια να με πειράξουν. Όταν άκουσα ότι έκανε αυτά τα πράγματα είναι σαν να σου το λέει κάποιος γείτονάς του. Τελείωσε η καριέρα του. Είναι πολύ βαρύ αυτό που έγινε» είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Πηγή

Μοιράσου το...