Παρίσι: Ακυρώθηκε το ένα τέταρτο του συνόλου των πτήσεων στο αεροδρόμιο Charles-de-Gaulle

Περίπου το ένα τέταρτο των προβλεπόμενων πτήσεων για σήμερα στο αεροδρόμιο Charles-de-Gaulle (Σαρλ ντε Γκωλ) του Παρισιού ακυρώθηκε εξαιτίας απεργίας του προσωπικού του αεροδρομίου που ζητάει αύξηση των μισθών, σύμφωνα με τον όμιλο “Αεροδρόμια του Παρισιού” (ADP).

Η γενική διεύθυνση πολιτικής αεροπορίας (DGAC) ζήτησε από τις αεροπορικές εταιρείες να μειώσουν τον αριθμό των πτήσεών τους ανάμεσα στις 07:00 και 14:00 τοπική ώρα, ενώ πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό τεράστιες δυσκολίες στη διαχείριση των ταξιδιωτών λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η Air France, η βασική εταιρεία που λειτουργεί στον αερολιμένα Paris-Charles-de-Gaulle, ανακοίνωσε ως εκ τούτου ότι ακύρωσε 85 πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων για αύριο ανταποκρινόμενη στις αξιώσεις της DGAC. Προβλέπονται επίσης “αλλαγές ωραρίων στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων”, σύμφωνα με την εταιρεία, η οποία διευκρίνισε ότι “οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα ενημερωθούν άμεσα”.

Δείτε επίσης:  H Aegean επιλέχθηκε για την υλοποίηση του ιστορικού ταξιδιού του Πάπα Φραγκίσκου σε Ελλάδα και Κύπρο
Air France

Δείτε επίσης

The post Παρίσι: Ακυρώθηκε το ένα τέταρτο του συνόλου των πτήσεων στο αεροδρόμιο Charles-de-Gaulle appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...