Παράκαμψη 15.000 χλμ. έκανε ρωσικό αεροπλάνο για να μεταφέρει τους απελαθέντες διπλωμάτες από την Ελλάδα

Ρωσικό αεροπλάνο παρέκαμψε 15.000 χλμ. για τους απελαθέντες διπλωμάτες από την Ελλάδα…Το αεροπλάνο που στάλθηκε από τη Μόσχα για να μεταφέρει τους Ρώσους διπλωμάτες που απελάθηκαν από την Ισπανία και την Ελλάδα, αναγκάστηκε να κάνει παράκαμψη… 15.000 χιλιομέτρων λόγω της απαγόρευσης πτήσεων της Ρωσίας στον εναέριο χώρος της Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τα στοιχεία της FlightRadar.

«Ενώ η Ισπανία και η Ελλάδα έκαναν μία μοναδική εξαίρεση για την είσοδο του αεροσκάφους στον εναέριο χώρο τους, οι πτήσεις περιηγήθηκαν σε άλλες χώρες που διατηρούν απαγορεύσεις στις ρωσικές πτήσεις», ανέφερε η σελίδα που ασχολείται με την παρακολούθηση πτήσεων. Το συνολικό μήκος των πτήσεων ήταν 15.163 χιλιόμετρα, λίγο λιγότερο από τη μεγαλύτερη πτήση του κόσμου μεταξύ Σιγκαπούρης και Νέας Υόρκης».

Δείτε επίσης:  H Lufthansa καταργεί στις πτήσεις της την προσφώνηση «Κυρίες και Κύριοι»

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι οι ελληνικές αρχές κήρυξαν πρόσωπα μη αρεστά (personae non gratae) 12 μέλη των διπλωματικών και προξενικών αποστολών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα.

Ακολούθησε η οργισμένη αντίδραση της Ρωσίας χαρακτηρίζοντας εχθρική κίνηση την απέλαση των Ρώσων διπλωματών.

Δείτε επίσης

Δείτε επίσης:  Δημητσάνα: Ο πέτρινος value for money ξενώνας με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τη διακριτική πολυτέλεια

The post Παράκαμψη 15.000 χλμ. έκανε ρωσικό αεροπλάνο για να μεταφέρει τους απελαθέντες διπλωμάτες από την Ελλάδα appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...