ΠΑΟΚ: Σύσκεψη για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Η ομάδα εργασίας για το μεγαλόπνοο σχέδιο της Νέας Τούμπας, συνεδρίασε την Παρασκευή (7/10) – Υπό την επίβλεψη του Ιβάν Σαββίδη το πρότζεκτ.

Το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, είναι ζωτικής σημασίας για την ΠΑΕ. Οι Θεσσαλονικείς μετά και τις θετικές εξελίξεις στα γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν τη Νέα Τούμπα, προσπαθούν να προχωρήσουν τα επόμενα βήματα του τεράστιου αυτού πρότζεκτ. Της ανακατασκευής δηλαδή του γηπέδου του «δικέφαλου».

Παρά τα όσα συμβαίνουν με το αγωνιστικό που απασχολούν τους πάντες, παρά τις κινήσεις για να υπάρξει συσπείρωση γύρω απ’ την ομάδα μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Νέα Τούμπα δε μένει σε καμία περίπτωση σε δεύτερη μοίρα.

Δείτε επίσης:  ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Δυάδα στο 5.40 σε Bundesliga και Premier League

Το πρωί της Παρασκευής μάλιστα (7/10) υπήρξε σύσκεψη της ομάδας εργασίας που ασχολείται με τη Νέα Τούμπα. Περισσότερο αφορούσε διευκρινίσεις που έπρεπε να γίνουν γύρω απ’ το πρότζεκτ, καθώς η επόμενη κρίσιμη εκκρεμότητα αφορά την παρουσίαση των σχεδίων.

Το θέμα του νέου γηπέδου, είναι υπό την επίβλεψη του Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημερώνεται για τα πάντα και μαθαίνει κάθε λεπτομέρεια των εξελίξεων που αφορούν το τεράστιο αυτό έργο που θέλει να προχωρήσει για το σωματείο και τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή

Μοιράσου το...