Πέγκυ Τρικαλιώτη για #MeToo: Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο

Για το ελληνικό #MeToo μίλησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη εκφράζοντας την ειλικρινή έκπληξή της για τις καταγγελίες που όπως χαρακτηριστικά λέει της προκάλεσαν μεγάλο σοκ. «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο» λέει η ηθοποιός αναφερόμενη στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης, που είναι προφυλακισμένοι κατηγορούμενη για σεξουαλικά εγκλήματα, συγκαταλέγονται στους ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

«Όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους, τους ήξερα. Με πολλούς είχα συνεργαστεί. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχα συνεργαστεί δύο φορές, παίζαμε στην ίδια παράσταση και είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του. Πάντα, αλλά τυπική. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κάνει λίγο περισσότερο παρέα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Εγώ είμαι από αυτούς που σοκαρίστηκαν. Έπαιρνα τους ανθρώπους που είναι φίλοι μου εκτός δουλειάς και έλεγα: Δεν μπορώ να ταυτίσω το πρόσωπο με το γεγονός. Για σεξουαλικές κακοποιήσεις δεν μπορώ να το κάνω εικόνα» εξομολογείται η Πέγκυ Τρικαλιώτη εκφράζοντας το μεγάλο σοκ που βίωσε όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες.

Δείτε επίσης:  Πελοπόννησος: Κοντινή εκδρομή στο «κρεμαστό» χωριό της Αρκαδίας

«Καλά έκαναν φυσικά οι γυναίκες και το είπαν. Χαίρομαι που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δεν φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Φαντάζομαι ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν με τον τρόπο που πρέπει να αποδοθούν. Βάρυνα για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, έπαθα πολύ μεγάλο σοκ. Δεν μπορεί να ξέρω έναν άνθρωπο, να συνομιλώ μαζί του, να γελάω μαζί του, να περνάω καλά μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του… Κακοποιητικές συμπεριφορές απότομες και με αγένεια, καλώς ή κακώς, με έναν τρόπο όλοι έχουμε υποστεί. Δεν δικαιολογώ καθόλου μια τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά. Το άλλο, όμως, που άκουσα, σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο» καταλήγει η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: BANA BΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email