Πάτρα: Νέα στοιχεία για τη μοιραία πτώση της γυναίκας από τον 5ο όροφο

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το «θρίλερ» στο κέντρο της Πάτρας με γυναίκα που σκότωθηκε έπειτα από πτώση από το μπαλκόνι 5ου ορόφου

Oι αστυνομικές αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι η πτώση της γυναίκας από μπαλκόνι πέμπτου ορόφου διαμερίσματος πολυκατοικίας επί της οδού Ζαΐμη στην Πάτρα, οφείλεται σε αυτοχειρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η 31χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εκμεταλλευόμενη την απουσία τόσο της μητέρας όσο και του αδελφού της, φαίνεται πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όσον αφορά την παρουσία «ταμπουρωμένου» άνδρα που πέταγε αντικείμενα λίγο μετά την μοιραία πτώση της γυναίκας, από τις έρευνες των διωκτικών αρχών δεν προέκυψε κάποια παρουσία ατόμου.

Δείτε επίσης:  Σαν σήμερα πριν 34 χρόνια: Το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου με 500 επιβάτες έξω από το λιμάνι του Πειραιά

Υπενθυμίζεται πως στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος ώστε να επέμβει σε περίπτωση που η πληροφορία ύπαρξης δεύτερου ατόμου επαληθευόταν.

Τέλος, όσον αφορά το πακέτο τσιγάρων και τον αναπτήρα που βρέθηκαν στο σημείο πτώσης της γυναίκας, σημειώνεται πως ανήκουν στην 31χρονη.

Source

Μοιράσου το...