Ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς μιλάει για τη σύλληψή του για ναρκωτικά: Ευχαριστώ τον Θεό που έγινε αυτό για να καταλάβω

Για τη σύλληψή του για ναρκωτικές ουσίες μίλησε ανοιχτά ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Παρασκευής (15/10). Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ευχαριστώ τον Θεό που έγινε αυτό για να καταλάβω τι ήταν ουσιαστικά αυτό που έκανα».

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega, «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη ο τραγουδιστής υπογράμμισε «μπορούμε να ζούμε χωρίς ανούσιες ουσίες» και ζήτησε από όλους να είναι μακριά από αυτές καθώς «δεν προσφέρουν τίποτα, είτε είναι περιστασιακές, είτε είναι εξαρτημένη χρήση». «Στην περίπτωσή μου ήταν καθαρά περιστασιακή χρήση» διευκρίνισε.

«Έμεινα πέντε μέρες στο κρατητήριο»

«Παρασκευή βράδυ, μια μέρα πριν το γάμο του αδερφού μου, έκανα παραγγελία delivery της συγκεκριμένης ουσίας, την οποία δεν θα αναφέρω, γιατί είναι παρελθόν από την ζωή μου. Λίγα λεπτά πριν τραγουδήσω, μου λέει ο σερβιτόρος, πήγαινε πάνω, σου ανοίγουν το αμάξι σου. Ήταν 30 αστυνομικοί, δύο παιδιά με χειροπέδες. Με ρωτάνε τι είναι αυτό; Στην αρχή σάστισα. Πήγαμε στο τμήμα. Έμεινα πέντε μέρες στο κρατητήριο. Ευχαριστώ τον Θεό που έγινε αυτό για να καταλάβω τι ήταν ουσιαστικά αυτό που έκανα» είπε αναφερόμενος στο μοιραίο εκείνο για τη ζωή του βράδυ.

Δείτε επίσης:  Πρόσκληση 9 επεισόδιο

Σύμφωνα με τον Αλέξη Πρεβενά ένα από τα πράγματα που επηρέασαν την ψυχολογία του ήταν η απότομη επιτυχία του. «Ένας άνθρωπος που προσπαθεί 20 χρόνια να κάνει μια επιτυχία. Και ξαφνικά του έρχεται εις τριπλούν επιτυχία. Και μας πιάνει μια μελαγχολία σε όλη την ομάδα. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις να παίζουν τα τραγούδια σου στην τηλεόραση; Τώρα λες πάμε να εισπράξουμε, πάμε να το χαρούμε» είπε.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που έλειπα από τον γάμο του αδερφού του και τη βάφτιση της ανιψιάς μου» ανέφερε.

«Όταν θα μεγαλώσει η ανιψιά μου και θα με ρωτήσει ”που ήσουν νονέ μου την μέρα που βαφτιζόμουν;” Είναι κάτι που δεν θα το ξεπεράσω ποτέ» σημείωσε.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΜΑΡΙΓΙΑΝΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ

Πηγή

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email