Μπιμπίλας: Έπεσε στον τραπέζι πρόταση να κινηθούμε νομικά κατά του Κιμούλη αλλά δεν πέρασε

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε, όπως ήταν φυσικό, για τις υποθέσεις του Γιώργου Κιμούλη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ο Γιώργος Κιμούλης βεβαίως και επλήγη. Να πω… ας πρόσεχε; Τι να πω; Το metoo είναι μια κοινωνική επαναστατική έκρηξη. Ότι έχει ζητήσει ο κύριος Κιμούλης μέσω των δικηγόρων του, το έχει πάρει. Αυτή η κατάσταση κάνει το σωματείο πιο συσπειρωμένο και καθημερινά έρχονται νέες αιτήσεις για εγγραφές.

Έπεσε στο τραπέζι πρόταση να κινηθούμε νομικά κατά του Κιμούλη, αλλά δεν πέρασε. Είμαστε υπέρ της αμυντικής στάσης και όχι της επιθετικής. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Θα φοβόμουν να παίξω σε μια παράσταση μαζί του αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης:  Big Brother 2: Η καθηλωτική εξομολόγηση της Μαίρης για σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχει φύγει μέσα από την καρδιά μου. Αισθάνομαι μεγάλη θλίψη, αλλά μέσα μου βαραίνει πιο πολύ των ανθρώπων που άκουσα να κλαίνε γοερά.

Ο Πέτρος έχει παίξει θετικό ρόλο στη ζωή μου και την καριέρα μου, υπάρχουν όμως άνθρωποι που έχουν πει “δυνατά” πράγματα που με βάζουν σε σκέψεις. Σοκαρίστηκα και λυπήθηκα από τις εξομολογήσεις που άκουσα».

Πηγή

Μοιράσου το...