Μαρία Αναστασοπούλου: «Κρυφός πόθος ο Γιώργος Παπαδάκης»

Όσα είπε η Μαρία Αναστασοπούλου για την επικείμενη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της νέα τηλεοπτικής σεζόν, ήταν αυτή της Μαρίας Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ μετά από 15 χρόνια και από φέτος θα την βλέπουμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε από τον ΣΚΑΙ αλλά και τους λόγους που επέλεξε τελικά τον Γιώργο Παπαδάκη.

Πιο αναλυτικά η Μαρία Αναστασοπούλου τόνισε για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Έχω τρομερή προσμονή και ανυπομονησία γι’ αυτό που θα ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Όλη αυτή η περίοδος ήταν ιδιαίτερη, αλλά ήταν η στιγμή του «παρακάτω» για εμένα. ήμουν σίγουρη γι’ αυτό. Η εκπομπή που θα πάω τώρα και ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας κρυφός πόθος δεδομένου ότι όλοι έχουμε συνδέσει την ενημέρωση μαζί του! Για εμένα είναι μια φοβερή πρόκληση και ένα στοίχημα προσωπικό να σταθώ δίπλα του και να ενημερώνουμε τον κόσμο από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί».

Δείτε επίσης:  Συνελήφθη γνωστό μοντέλο με κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της - Κατηγορείται και για διακίνηση

Όσον αφορά τις προτάσεις του ΣΚΑΙ η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΪ ολοκληρωόταν. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έγινε μια κουβέντα με το κανάλι, το οποίο μου έκανε κάποιες προτάσεις. Τελικά, αποφάσισα να μην αποδεχθώ κάποια από τις προτάσεις που μου έκανε ο ΣΚΑΪ. Αυτά που μου προτάθηκαν από τον ΣΚΑΪ είχαν ως βάση την ενημέρωση και όχι κάτι άλλο, το λέω επειδή ακούστηκαν πολλά».

Source

Μοιράσου το...