Μάνος Βακούσης: «Ο βιασμός υπάρχει στη φύση του ανθρώπου» – Ο κακός χαμός στο πλατό του Love it – «Είσαι Μις Δικαιοσύνη»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Μάνος Βακούσης με αφορμή την παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Για το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων», o ηθοποιός υποστήριξε: «Η “Αυλή των Θαυμάτων” είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση. Όλοι οι συντελεστές της παράστασης έχουν ένα όραμα για το έργο αυτό, που είναι του Ιάκωβου Καμπανέλλη, θα ανακαλύψουμε τι είναι θαύμα».

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, μόνο η δικαιοσύνη μπορεί»

Ο Μάνος Βακούσης δέχθηκε ερώτηση για τους δύο προφυλακισμένους συναδέλφους του, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποιητική συμπεριφορά που τους βαραίνουν.

«Τώρα βγήκαν και μίλησαν. Αυτά γινόντουσαν πάντα. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεται ο καθένας τη μορφή εξουσίας του, αυτό μας διδάσκει και το θέατρο. Καταρχάς δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Δεν μπορεί να λένε ψέματα τόσοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να πω κάτι, Η δικαιοσύνη θα μιλήσει. Έχω παίξει με τον Λιγνάδη, έχω γνωρίσει τον πατέρα του. Δεν είχα καταλάβει αυτά που λέγονται, δεν μπορείς να βρεις άκρη» ανέφερε αρχικά ο Μάνος Βακούσης.

Δείτε επίσης:  Στην πανέμορφη Πάρο βρίσκεται ο Ζαν Πολ Γκοτιέ

«Ο βιασμός υπάρχει στη φύση του ανθρώπου, είτε ψυχολογικά είτε σωματικά. Για μένα ο χειρότερος βιασμός είναι ο ψυχολογικός που σε φτάνει στα όρια της αυτοκτονίας. Σε κάθε αρσενικό, όπως και σε εμένα, του αρέσουν οι γυναίκες» είπε στη συνέχεια, ο Μάνος Βακούσης και πρόσθεσε: «Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ατομική εσωτερική εξέλιξη. Εγώ νιώθω καθαρός με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, μόνο η δικαιοσύνη μπορεί».

Ο κακός χαμός στο πλατό του Love it – «Είσαι Μις Δικαιοσύνη»

Με αφορμή την συνέντευξη του Μάνου Βακούση τα… αίματα άναψαν στο πλατό της εκπομπής «Love It». Πρωταγωνιστές της έντασης ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Σίσσυ Καλλίνη οι οποίοι διαφώνησαν έντονα.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Χριστίνα Ράντου

Σίσσυ: Δεν μπορούμε να λέμε πως ο βιασμός είναι στη φύση του ανθρώπου. Δεν μπορούμε.

Ποσειδώνας: Να σου πω κάτι που στο έχω πει επανειλημμένα κι έχουμε τσακωθεί γι’ αυτό; Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πει ό,τι θέλει. Αυτό το «δεν μπορεί να πει» είναι αυτό με το οποίο διαφωνώ πολλές φορές μαζί σου. Είναι αντιδημοκρατικό αυτό. Ξέρεις τι παθαίνεις πέντε μήνες που είμαστε σε αυτή την εκπομπή; Είσαι Μις Δικαιοσύνη. Σου έχω πει επανειλημμένα δεν θα δικάσουμε εμείς;

Σίσσυ: Δεν μπορώ να έχω άποψη;

Ποσειδώνας: Είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Μπορείς να πεις ότι διαφωνείς, όχι ότι δεν μπορεί να πει. Μπορεί να πει ό,τι θέλει. Δεν είμαστε αρμόδιοι στα πάνελ να δικάσουμε.

Δείτε επίσης:  Κάποιος πλήρωσε πάνω από 200.000 δολάρια για τα... μεταχειρισμένα σανδάλια του Στιβ Τζομπς - Φωτό

Σίσσυ: Γνώμη λέμε, δεν δικάζουμε.

Ποσειδώνας: Δεν δικάζουμε στις εκπομπές, δεν είναι αυτό στην αρμοδιότητά μας.

Σίσσυ: Αυτό σου έχει μείνει εσένα από τη συνέντευξη, ότι εγώ δίκασα.

Ποσειδώνας: Αυτούς τους πέντε μήνες, όποτε παίζουμε άνθρωπο που θέλει να πει κάτι καλό που θυμάται για κάποιον ο οποίος μπορεί να κατηγορείται, θυμώνεις. Γι’ αυτό στο λέω σαν μεγαλύτερος ότι δεν πρέπει να θυμώνεις.

Πηγή

Μοιράσου το...