Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέλους έγινα trend, αποφάσισα να γίνω το «κακό παιδί»

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ξεκαθάρισε πως έκανε… χιούμορ όταν σχολίασε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών.

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω το κακό παιδί. Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται ότι είμαι κατά των γυναικοκτονιών. Κάνω ραδιόφωνο τόσα χρόνια, μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες!», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας αποκλειστικά στο «Τι Λες Τώρα!».

Δείτε επίσης:  Ουίλιαμ, Κέιτ, Χάρι και Μέγκαν μαζί στο κάστρο Ουίνδσορ- Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δικοί του άνθρωποι κατάλαβαν ότι έκανε χιούμορ.

«Αποτυχημένο είναι το χιούμορ που δεν αρέσει στους πολλούς. Εγώ δεν λέω αυτά που θέλει να ακούει ο κόσμος, θα λέω αυτά που δεν θέλει να ακούσει».

«Δεν πιστεύω στις οικογένειες, πιστεύω ότι στα βάθη του μυαλού τους λένε πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που είπα σε μία εκπομπή. Γεμάτοι ανημπόρια κάθονται μπροστά στην τηλεόραση. Δεν έχουν τι να κάνουν και μεταδίδουν στα παιδιά τους αυτό το πράγμα», δήλωσε.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας δεν θα χρησιμοποιούσε τη λέξη συγγνώμη: «Με έργα, όχι με λόγια, θα έδειχνα πως αυτό που λέω το εννοώ».

Δείτε επίσης:  «Θα 'μαι εδώ»: Κύπριος ερμηνεύει Αργυρό σε... καμήλες που αρχίζουν το χορό - Δείτε βίντεο

Πηγή

Μοιράσου το...