Κυκλοφόρησαν έξυπνα ακουστικά για κινητό τηλέφωνο σε σχήμα κραγιόν

Ολοένα και μεγαλύτερη σημασία αποκτά το σχέδιο (design) τόσο στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα όσο και στα εξαρτήματα του, όπως τα ακουστικά.

   Στο πλαίσιο αυτό η Huawei ανακοίνωσε την εμπορική κυκλοφορία των νέων ακουστικών HUAWEI FreeBuds Lipstick, με design ενός κόκκινου φανταχτερού κραγιόν. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν είναι μονάχα η εμφάνισή των νέων ακουστικών που τα ξεχωρίζει αλλά και οι επιδόσεις υψηλής τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στο ήχο υψηλής ανάλυσης των FreeBuds Lipstick, που είναι αποτέλεσμα προηγμένης τεχνολογίας. Χρησιμοποιούν διάφραγμα μεγαλύτερης κλίμακας, το οποίο υποστηρίζει ένα εύρος συχνότητας έως 40 kHz και ενισχύει τις μέσες και υψηλές συχνότητες, ενδυναμώνοντας το μπάσο. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία AEM EQ, τα FreeBuds Lipstick είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτόματα στο αυτί και να εντοπίζουν τον καλύτερο ισοσταθμιστή ειδικά για τον εκάστοτε χρήστη.

Δείτε επίσης:  Τεράστια έκρηξη σε μαύρη τρύπα-Θα μπορούσε να «σκεπάσει» 16 φεγγάρια (pic)

   Η συμβατότητα τόσο με Android έξυπνα κινητά, ανεξαρτήτως μάρκας, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό των FreeBuds Lipstick. Υπάρχει, ακόμη μεταξύ άλλων η δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν ένα smartphone, ενα τάμπλετ ή ένα PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών. Στο πλαίσιο της ανεμπόδιστης συνδεσιμότητας, τα FreeBuds Lipstick μπορούν να ηχογραφούν υψηλής πιστότητας ήχο με ρυθμό δειγματοληψίας έως 48 kHz. Τα HUAWEI FreeBuds Lipstick έρχονται σύντομα στην ελληνική αγορά.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε επίσης:  Τα Netflix Games είναι τώρα διαθέσιμα στα κινητά

Πηγή

Μοιράσου το...