Κολοσσός-Παπαθεοδώρου: «Μεγάλη νίκη»

Στην αμυντική αντίδραση των παικτών του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε κάθε λόγο να είναι περιχαρής μετά το τέλος του αγώνα του Κολοσσού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι Ροδίτες παρά τις σημαντικές απουσίες τους έφτασαν στη νίκη.

«Παίξαμε σήμερα χωρίς τον Γιαννόπουλο, τον Μπιλλή και τον Σταρκς. Είναι μία μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ελέγξαμε το παιχνίδι από το ξεκίνημά του. Είχαμε καλή άμυνα. Εμείς προχωράμε και κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Σίγουρα, θέλουμε να είμαστε στο Final 8, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα. Είναι προνόμιο να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο και μακάρι να υπάρξουν κι άλλα, γιατί έτσι θα κάνει βήματα προόδου το ελληνικό μπάσκετ» δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού.

Δείτε επίσης:  Άρης-Καστρίτης: «Έτοιμοι το Νοέμβριο»

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ελέγχοντας ορισμένα πράγματα αμυντικά και ξέροντας τα πλεονεκτήματα του Άρη, ενώ επιθετικά θα έλεγα ότι παίξαμε έξυπνα. Βρήκαμε καθαρές φάσεις και, παρότι χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια, καταφέραμε φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Για την εμφάνιση του Δημήτρη Κατσίβελη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε: «Για μας ήταν ‘κλειδί’ η εμφάνιση του Δημήτρη και στις δύο πλευρές του παρκέ, γιατί αμυντικά ανέλαβε το μαρκάρισμα του Τολιόπουλου, ο οποίος είναι εξαιρετική κατάσταση. Ο τρόπος που οργάνωσε, αλλά και εκτέλεσε στην επίθεση ήταν το στοιχείο–‘κλειδί’ για μας, ομοίως και οι αποφάσεις που πήρε. Ωστόσο, κι άλλα παιχνίδια έκαναν πολύ καλό παιχνίδι γιατί δεν μπορείς να κερδίσεις τον Άρη στο Παλέ αν δεν παίξουν πολλοί παίκτες σε υψηλό επίπεδο».

Δείτε επίσης:  Indian Wells: Καταποντίστηκαν τα φαβορί στις γυναίκες Πλίσκοβα, Γκοφ και Αντρέσκου (photos)

Πηγή

Μοιράσου το...