Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για ποια σχέση θα απαρνιόσουν την ελευθερία σου;

Ζώδια της Γης: Αυτή η σχέση θα τα κάνει να πουν αντίο στη μοναξιά!

Η επιλογή να μένει κάποιος ελεύθερος μέχρι να βρει την «ιδανική» σχέση που αναζητά είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς. Ποια είναι όμως η ιδανική σχέση για τον καθένα; Πώς θα την αναγνωρίσει όταν του συμβεί;

Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να μένουμε ανοιχτοί στις προοπτικές και να μη βάζουμε φράγματα για ασήμαντους λόγους στις μελλοντικές σχέσεις μας. Για όλους υπάρχει η πιθανότητα να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, οπότε ας αφήσουμε και λίγο τη ζωή να μας εκπλήξει, αφού κάθε όμορφη στιγμή που ζούμε είναι μοναδική.

Δείτε επίσης:  Super League: Συγκλονιστική στιγμή στο Περιστέρι – Αποχώρησε με κλάματα ο Μανδάς (videos)

Μπορεί να κάνουμε πολλές ή λίγες, σημαντικές ή ασήμαντες σχέσεις και συχνά να νιώσουμε ότι ξεγελαστήκαμε ή να ξεγελάσουμε εμείς οι ίδιοι την άλλη πλευρά. Όμως, σίγουρα κάποια σχέση μας θα διαφέρει από τις άλλες και τότε θα πρέπει να σταθούμε και να αναρωτηθούμε: «Μήπως αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κρατήσω στη ζωή μου, αφού «δένουμε» τόσο καλά;»

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το είδος της σχέσης που θα ήταν η ιδανική ευκαιρία για να εγκαταλείψουν τη μοναξιά τους τα ζώδια του Νερού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα Καρκίνε, το πιο σημαντικό είναι η αποδοχή. Έχεις την τάση να γίνεσαι δοτικός/ή μέχρι ασφυξίας και να περιβάλλεις το ταίρι σου με υπερβολική φροντίδα και περιποίηση. Αυτή η συμπεριφορά όμως είναι που οδηγεί συνήθως τον/την σύντροφό σου να σε εκλάβει ως δεδομένο.

Δείτε επίσης:  Ρωσία: Ελπίζουμε η Τουρκία να άκουσε τις προειδοποιήσεις μας

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Source

Μοιράσου το...