Η Scoot και το αεροδρόμιο της Χρυσής Ακτής στην Αυστραλία «ξανασμίγουν» μετά από δυο χρόνια

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας, η Scoot, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και θυγατρική της Singapore Airlines με έδρα τη Σιγκαπούρη, επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Χρυσής Ακτής, στην Αυστραλία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2022, οι επιβάτες της πρώτης διεθνούς πτήσης που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Χρυσής Ακτής την τελευταία διετία της πανδημίας είδαν από ψηλά χαραγμένο στην άμμο της παραλίας στο North Burleigh το μήνυμα “Love is in the Air” (Η αγάπη πλανάται στον αέρα), έλαβαν ένα τρυφερό καλωσόρισμα με γλειφιτζούρια που έγραφαν “Το αεροδρόμιο της Χρυσής Ακτής αγαπάει τη Scoot”, καθώς και κουπόνια ελεύθερης εισόδου στο καταφύγιο των κοάλα του Currumbin Wildlife Sanctuary.

Δείτε επίσης:  Το Μεγάλο Σάββατο η μαγειρίτσα έχει τη τιμητική της. Ξέρετε για ποιο λόγο είναι το παραδοσιακό πιάτο της ημέρας;

Το δρομολόγιο της Scoot από τη Χρυσή Ακτή προς τη Σιγκαπούρη και αντίστροφα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και προς τους δυο προορισμούς, καθώς πολλοί Αυστραλοί έχουν ένα πραγματικό πάθος για τα διεθνή ταξίδια και αυτή η υπηρεσία θα προσφέρει εύκολη και προσιτή πρόσβαση στη Σιγκαπούρη και από εκεί σε δεκάδες διεθνείς προορισμούς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Scoot, Campbell Wilson, δήλωσε ότι με την πρόσφατη ανακοίνωση για το άνοιγμα των συνόρων της Αυστραλίας, η επανέναρξη της υπηρεσίας Σιγκαπούρης – Χρυσής Ακτής της Scoot δε θα μπορούσε να είχε έρθει σε καλύτερη στιγμή.  «Η επιστροφή της Scoot την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς χάρη στην αεροπορική ξανασμίγουν αγαπημένα πρόσωπα και αναζωπυρώνεται η αγάπη του κόσμου για τα ταξίδια» τόνισε.

Δείτε επίσης:  Ευρυτανία: Ταξίδι με το αυτοκίνητο σε 10+1 από τα πιο όμορφα χωριά της!

Ο Τάκης Δημητρίου, επικεφαλής της Asian Aviation που διαχειρίζεται τις υπηρεσίες της Scoot σε Ελλάδα και Κύπρο αναφέρει ότι η Χρυσή Ακτή έχει αλλάξει και προσφέρει πλέον νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αξιοθέατα για εξερεύνηση. «Από το θερμό κλίμα και τα μαγευτικά σημεία για κολύμπι μέχρι τις νέες διαδρομές στα θεματικά πάρκα, την ανερχόμενη γαστρονομική σκηνή, τις πολιτιστικές εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης και την ενδοχώρα των τροπικών δασών, η Χρυσή Ακτή αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για το κοινό της Ελλάδας που ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του προς την μοναδική και μαγευτική Αυστραλία» τονίζει.

Δείτε επίσης

Δείτε επίσης:  Aνακαλύπτουμε 3 «κρυμμένα» χωριά της Στερεάς Ελλάδας μέσα στη φύση με… περίσσεια ομορφιά!

The post Η Scoot και το αεροδρόμιο της Χρυσής Ακτής στην Αυστραλία «ξανασμίγουν» μετά από δυο χρόνια appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...