Η 22χρονη που κάθε φορά που θα μένει έγκυος θα γεννάει μόνο δίδυμα

Μια ανύπαντρη νεαρή μητέρα που είναι μόλις 22 ετών έχει αποκτήσει ήδη τέσσερα παιδιά και σύμφωνα με τους γιατρούς, κάθε φορά που θα μένει έγκυος θα γεννάει πάντα δίδυμα, επειδή ο οργανισμός της χρησιμοποιεί δύο ωάρια κατά την ωορρηξία.

Η Kaitlin Brooks από το Αρκάνσας των ΗΠΑ έχει αποκτήσει δύο ζευγάρια διδύμων και μπορεί να μην επιθυμεί να μεγαλώσει άλλο την οικογένεια της, όμως σκοπεύει να γίνει παρένθετη μητέρα για να «προσφέρει τις υπηρεσίες της», όπως είπε, σύμφωνα με τη nypost.com.

Η Kaitlin Brooks

Όπως ανέφερε η ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια έμεινε έγκυος για πρώτη φορά σε ηλικία 21 ετών και γέννησε το πρώτο σετ διδύμων τον Μάρτιο. Τότε χάρηκε για το γεγονός ότι έγινε μητέρα για πρώτη φορά, όμως μετά από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο έμαθε πως είναι ξανά έγκυος και πάλι σε δίδυμα, παρά το γεγονός ότι έκανε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών.

Δείτε επίσης:  Ξεκινά η εξέταση των αιτήσεων Ουκρανίας, Γεωργίας και Μολδαβίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση

«Ο γιατρός είπε ότι κάθε φορά που θα μένω έγκυος θα γεννάω δίδυμα, γιατί σε κάθε ωορρηξία ρίχνω δύο ωάρια, αντί για ένα», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ανέφερε ότι πολλές γυναίκες από την οικογένεια της έχουν αποκτήσει δίδυμα παιδιά, μερικές ακόμα και τρίδυμα ή τετράδυμα, οπότε δεν «έπεσε από τα σύννεφα», όταν άκουσε τα νέα.

Τα παιδιά της Kaitlin Brooks

Έτσι, δήλωσε ότι αισθάνεται «ευλογημένη» για αυτό το γεγονός και χαρούμενη που έχει τέσσερα παιδιά. Παρόλα αυτά, διευκρίνισε ότι δεν θέλει να μεγαλώσει άλλο την οικογένεια της και να δέσει τις σάλπιγγες της στο μέλλον. «Δεν σκοπεύω να κάνω άλλα δικά μου παιδιά. Είμαι χαρούμενη με τα τέσσερα που έχω τώρα», είπε η 22χρονη.

Δείτε επίσης:  Μπαράκ Ομπάμα: Ποιο θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος του κατά την διάρκεια της προεδρίας του

Μέχρι τότε όμως, σκέφτεται να γίνει παρένθετη μητέρα, ώστε να βοηθήσει άλλες γυναίκες ή ζευγάρια. «Το έψαξα λίγο γιατί θα είναι φοβερό», είπε και πρόσθεσε πως «υπάρχουν πολλές μαμάδες εκεί έξω που δεν μπορούν να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά».

Πηγή

Μοιράσου το...