Η «Χαβάη» της Ελλάδας – Η εξωτική παραλία με τα καταγάλανα νερά & τα λευκά βράχια

Μπορεί η χώρα να έχει πάρα, πάρα πολλές όμορφες παραλίες, αλλά οι Καβουρότρυπες στην Χαλκιδική είναι το κάτι άλλο! Πρόκειται σίγουρα για μια από τις ομορφότερες ελληνικές παραλίες.

Ένας εξωτικός παράδεισος που αποτελείται από ένα σύμπλεγμα μικρών παραλιών με φανταστικά, καταγάλανα νερά και λευκά βράχια βρίσκεται μόλις 23 χλμ. νότια της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική. Το σύμπλεγμα αυτών των παραλιών είναι γνωστό ως Καβουρότρυπες. Οι ντόπιοι μάλιστα ονομάζουν την παραλία η «Χαβάη» της Ελλάδας και καθόλου άδικα!

Η εξωτική παραλία Καβουρότρυπες στην Χαλκιδική

Την εικόνα συνθέτουν κρυστάλλινα, διαφανή νερά γαλανά νερά, λευκοί βράχοι, άσπρη άμμος και πεύκα που φτάνουν σχεδόν μέχρι τη θάλασσα… Το μεγαλείο δηλαδή της φύσης σε ένα σκηνικό.

Δείτε επίσης:  To πολυτελές ξενοδοχείο στη Μονεμβασιά με την πανοραμική θέα και σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό τοπίο
Η παραλία Καβουρότρυπες με τα τυρκουάζ νερά

Μάλιστα στην παραλία θα δείτε και “γλυπτά” καθώς δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες εκείνοι που φρόντισαν να αφήσουν εδώ το… στίγμα τους. Με ποιο τρόπο; Σκαλίζοντας σχέδια στα λευκά βράχια. Έτσι κατά μήκος της παραλίας, σήμερα θα δείτε διάφορα “καλλιτεχνήματα” αγνώστων δημιουργών να κοσμούν κάποια από τα βράχια της παραλίας.

Τα δέντρα στην παραλία Καβουρότρυπες φτάνουν σχεδόν μέχρι τη θάλασσα
Τα υπέροχα τυρκουάζ και μπλε νερά της παραλίας Καβουρότρυπες
Τα λευκά βράχια είναι χαρακτηριστικό της παραλίας Καβουρότρυπες στην Χαλκιδική
Άποψη της παραλίας Καβουρότρυπες στην Χαλκιδική από ψηλά

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Δείτε επίσης:  Qantas: Προσλαμβάνει προσωπικό και μειώνει τις πτήσεις της

The post Η «Χαβάη» της Ελλάδας – Η εξωτική παραλία με τα καταγάλανα νερά & τα λευκά βράχια appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...