Η τουρκική low cost Pegasus Airlines αναστέλλει τις πτήσεις της από και προς Ρωσία

Ο τουρκικός low-cost αερομεταφορέας Pegasus Airlines θα αναστείλει τις πτήσεις από και προς τη Ρωσία λόγω «λειτουργικών κινδύνων» που προκύπτουν από τις κυρώσεις της ΕΕ που επιβλήθηκαν μετά την εισβολή στην Ουκρανία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα, η Pegasus θα σταματήσει τα δρομολόγιά της προς έξι ρωσικούς προορισμούς από την Κυριακή έως τις 27 Μαρτίου, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία. Τα τιμωρητικά μέτρα της ΕΕ, που εφαρμόστηκαν τον Φεβρουάριο, έχουν δημιουργήσει κινδύνους για την ασφάλιση, τη χρηματοδοτική μίσθωση, τη λειτουργία και τη συντήρηση, σημειώνει.

Από την πλευρά της, η Turkish Airlines εξακολουθεί να πετά σε 36 ρωσικές πόλεις. Να σημειωθεί ότι η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος διεθνής προορισμός της Ρωσίας, με 4,5 εκατομμύρια Ρώσους τουρίστες να την επισκέπτονται το 2021.

Δείτε επίσης:  Το ιστορικό χωριό της Ευρυτανίας μέσα στο ελατόδασος με τα παλιά πετρόχτιστα αρχοντικά
Turkish Airlines

Booking & Expedia σταματούν τις ταξιδιωτικές πωλήσεις από και προς Ρωσία

Αρχικά η Booking Holdings και τώρα η Expedia Group σταματούν τις ταξιδιωτικές πωλήσεις από και προς τη Ρωσία.

«Σε απάντηση στις πρόσφατες πράξεις και τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας, σταματήσαμε την πώληση ταξιδιών προς και από τη Ρωσία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Expedia. «Λυπούμαστε για όσα συνεχίζουν να εκτυλίσσονται στην Ουκρανία και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τους επηρεασμένους ταξιδιώτες, τους συνεργάτες και τα μέλη της ομάδας μας με οικογένειες και φίλους στις πληγείσες περιοχές».

Αν λοιπόν κάνετε στην Expedia αναζήτηση για ταξίδι στη Ρωσία, θα δείτε αυτό:

Δείτε επίσης:  Κορονοϊός: Τέλος όλα τα μέτρα στη Βρετανία – Η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον
Expedia

Αντίστοιχα η Booking δεν προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κράτησης ξενοδοχείου ή οποιαδήποτε άλλης ταξιδιωτικής κάλυψης στη Ρωσία. Αν επιχειρήσετε να αναζητήσετε ξενοδοχεία πχ στη Μόσχα θα δείτε τα παρακάτω:

Booking

Το ίδιο και στους χάρτες:

booking

Δείτε επίσης

The post Η τουρκική low cost Pegasus Airlines αναστέλλει τις πτήσεις της από και προς Ρωσία appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  Εκδρομή στο βουνό: 3 αγαπημένοι ορεινοί προορισμοί με πολλές επιλογές!

Source

Μοιράσου το...