Η ενόχληση του Τάσου Χαλκιά στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη: Βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις

Έκδηλη ήταν η ενόχληση του Τάσου Χαλκιά κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Open Weekend» με οικοδέσποινα την Ελένη Τσολάκη, όταν συνειδητοποίησε πως θέλουν να επισπεύσουν την κουβέντα.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το θέατρο στην εποχή της πανδημίας, αναφέρθηκε αρχικά στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κατάλαβε πως έκαναν νόημα στην Ελένη Τσολάκη για να ολοκληρωθεί η κουβέντα, με τον ηθοποιό να εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του.

«Το θέατρο ξεπερνάει τα κοινωνικά θέματα, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία»

«Είδες τώρα δεν μας έμεινε πολύς χρόνος και βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις. Αυτό λοιπόν το πράγμα δεν είναι καλό. Να το γνωρίζετε. Δε φταις εσύ καθόλου, εγώ όμως θέλω να τα πω στον αέρα αυτά. Εκτός αν τα κόψετε στο μοντάζ, αλλά δε μπορείτε γιατί είναι live η εκπομπή.

Δείτε επίσης:  Μαίρη Συνατσάκη: «Ξέρω ότι δεν τους φταίω εγώ στην πραγματικότητα» – Απαντά στις αντιδράσεις για τους «Πρωταγωνιστές»

To θέμα είναι ότι δεν πρέπει να δίνετε τόσο λίγο χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι το θέατρο. Καλό είναι και το μαγείρεμα και όλα αυτά. Αλλά το θέατρο ξεπερνάει τα κοινωνικά θέματα, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Αυτά που είπα δεν έχουν να κάνουμε με την αγάπη μου για εσάς», δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email