Επαναλαμβάνεται το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΚΕΔ απέρριψε με ψήφους 5-0 την έφεση του Ολυμπιακού και ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών με τον Παναθηναϊκό θα επαναληφθεί.

Σε πρώτο βαθμό ο Κώστας Κορομηλάς, μέλος της ΚΕΔ και καθηγητής διαιτησίας της FIBA, είχε κάνει δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού κρίνοντας πως κακώς οι διαιτητές κατέφυγαν σε χρήση μη εγκεκριμένου instant replay για να κρίνουν αν το καλάθι ισοφάρισης της Ριντ ήταν εμπρόθεσμο ή εκπρόθεσμο.

Σε δεύτερο βαθμό τα μέλη της ΚΕΔ (Ζαβλανός, Συμεωνίδης, Ταβουλαρέας, Μητσόπουλος και ο Κορομηλάς) κλήθηκαν να αποφασίσουν κατά πλειοψηφία για την τύχη της αναμέτρησης και με το ίδιο σκεπτικό αποφάσισαν με ψήφους 5-0 να απορρίψουν την έφεση του Ολυμπιακού και να διατάξουν την επανάληψη του αγώνα.

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακός: Φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Αρχικά είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο να παιχτεί μόνο πεντάλεπτη παράταση, ωστόσο τελικά διατάχθηκε το… replay όλου του πρώτου αγώνα. Φυσικά η επανάληψη του πρώτου τελικού θα γίνει με άλλους διαιτητές και όχι με την Βάσω Τσαρούχα, τον Γιώργο Ανδρικόπουλο και τον Αργύρη Καλδίρη (που θα τιμωρηθούν από την ΚΕΔ).

Πλέον η ΕΟΚ θα ορίσει ξανά τον πρώτο τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ και αναμένεται να το ασκήσει. Πάντως το συγκεκριμένο όργανο καθυστερεί να εκδώσει αποφάσεις και δεν αναμένεται άμεσα να υπάρχει ετυμηγορία.

Championsbet.gr: Όλα τα σπορ παίζουν εδώ! 

The post Επαναλαμβάνεται το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! appeared first on in2sports.

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
Δείτε επίσης:  O σοκαριστικός τραυματισμός του Πέλκα στο τουρκικό πρωτάθλημα [βίντεο]
RSS
Follow by Email