Ενοχλημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το Love It για το pole dancing: Δεν το έκανα για να προκαλέσω ή να δείξω τον κ… μου

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Love It» να τόνισε πως δεν είχε κακή πρόθεση όταν ρώτησε αν το pole dancing είναι άθλημα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όμως ενοχλήθηκε και γι’ αυτό το λόγο προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση. Εξάλλου, είναι γνωστό, πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, η Ευριδίκη Βαλαβάνη τόνισε τα εξής: «Ξεκίνησα να κάνω pole dance το 2011 και έπειτα άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά γύρω από αυτό. Δε ξεκίνησα να χορεύω γύρω από τον στύλο γιατί ήθελα να προκαλώ, αλλά γιατί ανακάλυψα μια πολύ ωραία και διαφορετική γυμναστική. Μόλις είδα ένα απόσπασμα από την εκπομπή “Love it” που σχολιάζανε αν το Pole dancing είναι άθλημα ή όχι. Δεν θα μείνω στο αν είναι άθλημα ή όχι αλλά θα ήθελα να πω στους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς παρουσιαστές που απαρτίζουν την εκπομπή πως καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην βγαίνουμε δημόσια, να αφήνουμε υπονοούμενα, να προσβάλλουμε ανθρώπους και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι».

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΥΡΤΑΤΑ

Στην συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγραψε: «Θα ήθελα πρώτα να παρακολουθήσετε αγώνες pole dancing (να σας ενημερώσω πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ξεκίνησα να τα διοργανώνω εγώ με την εταιρεία μου) και μετά να κρίνετε αν τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε αυτά το κάνουν για να προκαλούν. Ήρεμα το λέω».

Όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε pole dancing στην τηλεόραση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περίοδο που είχε πάρει μέρος στο «Dancing with the Stars» και το επεισόδιο που είχε κάνει pole dancing.

«Ήταν 2018 όταν μπροστά σε όλο το πανελλήνιο αποφάσισα να χορέψω Pole dancing στο DWTS και δεν το έκανα για να προκαλέσω ή να δείξω τον κ…ο μου, αλλά για να προσπαθήσω – με τον δικό μου τρόπο – να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Και δεν νομίζω πως σε αυτή τη φωτογραφία βλέπω κάτι προκλητικό. ‘Η μήπως κάνω κάτι λάθος;», σημείωσε η πρώην παίκτρια του Survivor και δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης:  Η Addie Andrews από τους Μορμόνους έγινε πορνοστάρ (φωτό)

Πηγή

Μοιράσου το...