Ενές Καντέρ: Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και η πιθανότητα για Euroleague (video)

Ο Ενές Καντέρ μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μια μέρα σε ομάδα της Euroleague αλλά και για τα άμεσα σχέδιά του.

Ο Ενές Καντέρ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στάθηκε στο γεγονός που δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Euroleague εξαιτίας του κύριου χορηγού της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φαίνεται πως δεν θα παίξω στο ΝΒΑ. Μιλάω για την Κίνα και τα συμβόλαια εκμετάλλευσης που έχουν με τη λίγκα και φοβούνται μην χαλάσω τις συμφωνίες δισεκατομμυρίων που έχουν. Αν μιλήσεις κατά της Κίνας, είσαι εκτός ΝΒΑ. Είναι ψέμα αυτό που είπε ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ πως ο καθένας έχει ελευθερία γνώμης. Η καριέρα μου έχει πληγεί πολύ, έχω να δω την οικογένειά μου εννιά χρόνια, αλλά υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το μπάσκετ. Καλά είναι τα λεφτά και η δόξα, αλλά οι αξίες είναι πιο σημαντικές.

Δείτε επίσης:  Παναθηναϊκός: Την Τρίτη το μεσημέρι η κυκλοφορία των εισιτηρίων σε Σλάβια

Είμαι 30 ετών και δεν θέλω να αποσυρθώ. Έχω εύκολα άλλα 5-6 χρόνια καριέρας, αλλά πέρα από το ΝΒΑ, δεν μπορώ να παίξω ούτε στην Ευρωλίγκα λόγω της χορηγού εταιρείας (σ.σ. Turkish Airlines).

Για την στάση των παικτών του ΝΒΑ. «Έπαιξα 11 χρόνια εκεί, αποκαλούσα τους κάποιους παίκτες αδέρφια μου, αλλά τώρα φοβούνται να μου στείλουν μήνυμα ή να με πάρουν τηλέφωνο. Δεν πειράζει, εγώ ακόμη τους αγαπώ. Τους κάλεσα να ενωθούν μαζί μου για τον σκοπό μου, να κάνουμε μαζί ένα κίνημα, αλλά μου απάντησαν ‘σε αγαπάμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο’. Όταν τους ρώτησα τον λόγο, απάντησαν “έχουμε χορηγίες και συμβόλαια με εταιρείες και θέλουμε να μείνουμε στο ΝΒΑ για πολλά χρόνια“».

Δείτε επίσης:  Μουντιάλ 2022: Πειθαρχική διαδικασία για τη Σερβία η FIFA

Πηγή

Μοιράσου το...