Εκδρομή στο βουνό: 3 αγαπημένοι ορεινοί προορισμοί με πολλές επιλογές!

Ποιους προορισμούς προτιμούν οι Έλληνες για τα ταξίδια και τις αποδράσεις τους το φθινόπωρο και τον χειμώνα; Η χώρα μας έχει πάρα πολλές επιλογές αλλά εδώ συγκεντρώσαμε 3 αγαπημένους προορισμούς στο βουνό που επιλέγουν οι ταξιδιώτες για να παίρνετε ιδέες.

Το δημοφιλές αμερικάνικο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure έχει αναδείξει σε άρθρο του τους πιο αγαπημένους προορισμούς στο βουνό για τους Έλληνες στη χώρα τους αυτούς που προτιμούν περισσότερο για τα ταξίδια και τις αποδράσεις τους εντός Ελλάδας

Οι αγαπημένοι προορισμοί των Ελλήνων

Πήλιο

Κεραμίδι Πηλίου

Το Πήλιο διαθέτει πολλά πανέμορφα και γραφικά χωριά τα οποία προσελκύουν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών, χειμώνα καλοκαίρι, αφού είναι ένας τόπος που συνδυάζει ιδανικά το βουνό με τη θάλασσα. Χωριά γνωστά αλλά και άγνωστα όλα όμως υπέροχα… ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας στο Πήλιο θα το βρει!

Δείτε επίσης:  KLM: Ματαιώνει 170 πτήσεις λόγω καιρικών συνθηκών

Όλυμπος

Όλυμπος αγαπημένος προορισμός

Το βουνό των θεών, ο Όλυμπος εκπέμπει τη δυναμική και τα vibes του σε όποιος τον προσεγγίσει. Πυκνή βλάστηση και πολλά πεζοπορικά μονοπάτια δίνουν τη δυνατόττα στους επισκέπτες να εξερευνήσουν το φυσικό του κάλλος και να απολαύσουν τη φύση σε όλο της το μεγαλείο. Εκτός όμως από τις δραστηριότητες στη φύση ο Όλυμπος έχει πολλά υπέροχα χωριά άλλα πολύ γνωστά και άλλα λιγότερο.

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Το Μέτσοβο είναι ο απόλυτος χειμερινός προορισμός, τόσο για τους κατοίκους της γύρω περιοχής όσο και για τους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς. Φωλιασμένο στην Πίνδο και κοντά στο Ζαγόρι, προσφέρει υπέροχες εικόνες και εκπληκτική θέα στο βουνό. Τα γραφικά σπίτια αλλά και τα παραδοσιακά αρχοντικά συμπληρώνουν την ορεινή του φυσιογνωμία που κάνει το Μέτσοβο δημοφιλή τόπο τον χειμώνα και το φθινόπωρο για ένα υπέροχο city break.

Δείτε επίσης:  Ιδέες για χειμερινή εκδρομή: 7 πανέμορφοι προορισμοί που θα φτάσετε με το αυτοκίνητό σας

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

The post Εκδρομή στο βουνό: 3 αγαπημένοι ορεινοί προορισμοί με πολλές επιλογές! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...