Είναι 19 ετών και βγάζει τα χρήματα για το ενοίκιο μέσα σε 10 λεπτά – «Εσείς εργάζεστε μέχρι να αφήσετε τα κοκαλάκια σας»

Μια 19χρονη κοπέλα υποστηρίζει ότι δεν χρειάζεται να βρει εργασία, αφού καταφέρνει μόνο μέσα σε 10 λεπτά, να βγάλει αρκετά χρήματα για να καλύπτει το ενοίκιο της, με τη συμπεριφορά της να «διχάζει» το διαδίκτυο.

Η Belle Olivia σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok αναφέρει ότι πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans, από τον οποίο κερδίζει πολλά λεφτά εύκολα και γρήγορα, αφού υπάρχει κόσμος που θέλει να πληρώσει για να την δει σε ενήλικο περιεχόμενο.

Παρόλα αυτά, η ίδια δεν διευκρίνισε πόσα κερδίζει, πέρα από ότι δουλεύει μόνο λίγες ώρες την εβδομάδα, ενώ έπεισε τελικά και μερικούς φίλους της, να ανοίξουν κι εκείνοι λογαριασμό, σύμφωνα με την thesun.co.uk.

Δείτε επίσης:  Europol: Εξαρθρώθηκε το δίκτυο VPNLab.net- Το χρησιμοποιούσαν οι χάκερς εναντίον επιχειρήσεων

Κάτω από το βίντεο λοιπόν, τα σχόλια έχουν πέσει «βροχή», αφού ορισμένοι διαφωνούν με την επιλογή της, ενώ άλλοι την υποστηρίζουν.

«Τα παιδιά σου θα είναι περήφανα σωστά;», έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε πως «είσαι θλιμμένος άνθρωπος… Μια μέρα που θα έχεις μεγαλώσει, θα κοιτάξεις πίσω και θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου».

Αντιθέτως, υπήρξαν άτομα που υποστήριξαν την επιλογή της κοπέλας, με έναν χρήστη να αναφέρει «τι λυπηρό να βγάζω το ενοίκιο σε 10 λεπτά, ενώ μπορώ να δουλεύω 40 ώρες την εβδομάδα και να μην καλύπτω ούτε τα βασικά». Επίσης, ένας άλλος πρόσθεσε πως «λυπηρή δεν είναι η επιλογή της κοπέλας, αλλά η δική σας, που εργάζεστε μέχρι να αφήσετε τα κοκαλάκια σας».

Δείτε επίσης:  Τουρκία: Οργισμένη αντίδραση στην έκθεση του ευρωκοινοβουλίου για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις

Πηγή

Μοιράσου το...