«Είμαι πολύ πιο σημαντικός από τους Drake και The Weeknd», λέει ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Globe and Mail» του Καναδά, ο Γουότερς ρώτησε τον δημοσιογράφο γιατί οι πρόσφατες εμφανίσεις του στην καναδική πόλη δεν αξιολογήθηκαν από τα έντυπα ή άλλα ΜΜΕ στην περιοχή

Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd έστρεψε τα πυρά του κατά των Weeknd και Drake, λέγοντας ότι είναι «πολύ, πολύ, πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνει ποτέ οποιοσδήποτε από αυτούς».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Globe and Mail» του Καναδά, ο Γουότερς ρώτησε τον δημοσιογράφο γιατί οι πρόσφατες εμφανίσεις του στην καναδική πόλη δεν αξιολογήθηκαν από τα έντυπα ή άλλα ΜΜΕ στην περιοχή.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τότε έλαβε την απάντηση ότι ο Καναδός τραγουδιστής The Weeknd επρόκειτο να ανοίξει την περιοδεία του «After Hours Til Dawn» στο Τορόντο το ίδιο βράδυ (η συναυλία τελικά ακυρώθηκε λόγω διακοπών στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή).

Ο Ρότζερ Γουότερς απάντησε: «Δεν έχω ιδέα τι ή ποιος είναι ο Weeknd, γιατί δεν ακούω πολύ μουσική. Ο κόσμος μου είπε ότι είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Λοιπόν, καλή του τύχη. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Δεν θα ήταν δυνατό να γραφτεί κριτική για τη συναυλία μου το ένα βράδυ και για τη δική του άλλο βράδυ;».

«Δεν προσπαθώ να κάνω προσωπική επίθεση. Απλώς λέω ότι μου φάνηκε περίεργο. Και, παρεμπιπτόντως, με όλο τον σεβασμό για τον Weeknd ή τον Drake ή οποιονδήποτε από αυτούς, είμαι πολύ, πολύ, πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνει οποιοσδήποτε από αυτούς, ανεξάρτητα από τα δισεκατομμύρια streams που έχουν. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν εδώ που είναι θεμελιωδώς σημαντικά για τη ζωή όλων μας», τόνισε ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και μουσικός.

Δείτε επίσης:  Ο Μπαράκ Ομπάμα και σε ρόλο… DJ – Μας προτείνει τη δική του καλοκαιρινή λίστα τραγουδιών

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...