Διονύσης Σχοινάς για Έλλη Κοκκίνου: Την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου

«Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Για τη νέα του συνεργασία με την Ήβη Αδάμου αλλά και τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ο Διονύσης Σχοινάς

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία που έληξε πριν ξεκινήσει: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό».

Στη συνέχεια, ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε στην σύζυγό του Καίτη Γαρμπή αλλά και στην Έλλη Κοκκίνου με την οποία πρόσφατα γράφτηκε πως θα συνεργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΟΥ

«Με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος… Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται»  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.  

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...