Διευκρίσεις από την PEGΑ για παρακολουθήσεις: Δεν είναι αυτή η τελική μας έκθεση, αλλά ένα πρώτο σχέδιο

Στην εισηγήτρια της PEGA που όπως τόνισε παρουσίασε ένα πρώτο σχέδιο της έκθεσης για τις παρακολουθήσεις εστίασε ο επικεφαλής της επιτροπής Γερόν Λέναρς, την Τρίτη (8/11) υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι τελική εκδοχή και δεν μπορεί -σε αυτό το σημείο- να νοηθεί ως τα συμπεράσματα ή η θέση της επιτροπής της PEGA συνολικά».

«Όλα τα μέλη της επιτροπής PEGA θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τροπολογίες στο σχέδιο έκθεσης. Μόνο η τελική έκθεση και οι συστάσεις, όπως θα έχουν εγκριθεί στο τέλος της περιόδου δραστηριότητάς μας, αντιπροσωπεύουν τη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο σύνολό της» ανέφερε στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Λέναρς για το ζήτημα των παρακαλουθήσεων.

Δείτε επίσης:  Στο 39% μειώθηκε στο Ισραήλ η αποτελεσματικότητα του εμβολίου των Pfizer/BioNTech έναντι της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 

Λόγω των πολλών ερωτήσεων που έλαβε για τη συνέντευξη Τύπου της εισηγήτριας Σοφί Ιν ‘τ Βελντ ο ο κ. Λέναρς προχωρά όπως σε διευκρινίσεις «για αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης σχετικά με τις διαδικασίες της Επιτροπής» PEGA.

«Οι συζητήσεις για τα πορίσματα της Επιτροπής μας θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά τις συνεδριάσεις της (Επιτροπής), όπου όλες οι πολιτικές ομάδες μπορούν να παρουσιάσουν τις απόψεις τους για όλες τις σχετικές πτυχές του έργου μας» καταλήγει ο επικεφαλής της PEGA.

Πηγή

Μοιράσου το...