Για τα ταξίδια μου στην Ελλάδα επιλέγω nrg, για να φορτίσω το αυτοκίνητό μου εύκολα και γρήγορα

Λόγω της δουλειάς μου ταξιδεύω αρκετά, εκτός αλλά και εντός Ελλάδας, όπου και χρησιμοποιώ το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο. Στη διαδρομή, ωστόσο, χρειάζεται να φορτίσω το αυτοκίνητο μου. Τι γίνεται λοιπόν με τη φόρτιση;

Ευτυχώς, η nrg, έχει φροντίσει να εξοπλίσει διάφορα σημεία της χώρας με ταχυφορτιστές incharge. Πρόσφατα, μάλιστα, ταξίδεψα παρέα με την nrg, στην Αράχοβα και ανακάλυψα πόσο εύκολο είναι να φορτίσεις το αυτοκίνητο σου και να ταξιδέψεις με άνεση όπου θέλεις.

Ξεκινάς τη διαδρομή σου φορτίζοντας σε ταχυφορτιστή incharge σε ελάχιστο χρόνο και στην πορεία της διαδρομής σου, φορτίζεις το όχημά σου, σε ένα από τους φορτιστές που υπάρχουν στα διάφορα σημεία της χώρας, που σε εξυπηρετούν.

Δείτε επίσης:  Λεπτοκαρυά: 3+1 ξενοδοχεία κοντά στην παραλία, με βαθμολογία πάνω από 9 και τιμές από €27 μέχρι €38! Από τον Τάσο Δούση

Οι φορτιστές του δικτύου incharge ανήκουν στους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα.

Οπότε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, φορτίζεις το αυτοκίνητο σου εύκολα και γρήγορα.

Έχε στο νου σου, ότι το δίκτυο φόρτισης incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με 30 σημεία ταχείας επαναφόρτισης!

Βρείτε το σημείο που σας εξυπηρετεί για τη φόρτιση του οχήματός σας, στη διαδικτυακή εφαρμογή incharge, όπως έκανα και εγώ.

The post Για τα ταξίδια μου στην Ελλάδα επιλέγω nrg, για να φορτίσω το αυτοκίνητό μου εύκολα και γρήγορα appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  Σύμη: Μια πολύχρωμη “κουκίδα” στον χάρτη που είναι… έρωτας με την πρώτη ματιά!

Source

Μοιράσου το...