Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Ένιωθα την ανάγκη να κάνω ψυχοθεραπεία, έχανα στιγμές από την οικογένειά μου

Η γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Όλα Γκουντ” και αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που έκανε.

Την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συνάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, το μεσημέρι της Κυριακής. Η αγαπημένη μαγείρισσα αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, τους χρόνους που αισθάνεται ότι χρωστάει στην οικογένεια της καθώς και την βοήθεια που δέχθηκε από την ψυχοθεραπεία.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Είμαι τηλεοπτική ανακάλυψη της Μενεγάκη

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Αργυρώ Μπαραμπρίγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι τηλεοπτική ανακάλυψη της Ελένης Μενεγάκη, ναι. Ήταν Αύγουστος του 2003 αν θυμάμαι καλά. Ανεβαίνω στην Αθήνα, κάνω το δοκιμαστικό, τελειώνουμε και μου λέει η Ελένη κάποια πράγματα που μέχρι τότε ήταν αδύνατον να κάνω. Δηλαδή ήθελε να μένω μόνιμα στην Αθήνα οπότε την ευχαρίστησα και της είπα πως δεν μπορώ να κάνω. Τον επόμενο μήνα με παίρνουν από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» που ξεκινούσε ο Γρηγόρης και με ήθελαν δύο φορές την εβδομάδα οπότε ήταν το ιδανικό για μένα».

Δείτε επίσης:  The Bachelor: Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη – «Θέλω στον γάμο να σπάσουμε πιάτα»

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω καταλάβει πως έγινε όλο αυτό το πράγμα. Ήταν κάτι που δεν περίμενα. Όχι εκτοξεύτηκε, όχι απογειώθηκε, όχι δεν ήξερα αν είναι μέρα ή νύχτα… Όλο αυτό ήταν σαν σίφουνας πάνω μου. Δηλαδή ξαφνικά σαν να εκτοξεύτηκα στο διάστημα και έπρεπ να προσέχω και το πεντάλεπτο μου για να το εκμεταλλευτώ. Έτσι, λοιπόν, πέρασαν 16 περίπου χρόνια χωρίς να καταλάβω πως πέρασαν», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Νιώθω πάρα πολλές τύψεις ότι έχω αφιερώσει λίγο χρόνο και στον άντρα μου και στο παιδί μου αλλά το ισορρόπησα από κάποια στιγμή και μετά ύστερα και από πολλή ψυχοθεραπεία» πρόσθεσε η μαγείρισσα του ΣΚΑΪ στον Γρηγόρη Γκουντάρα. «Έκανα ψυχοθεραπεία γιατί ένιωθα την ανάγκη να κάνω. Περνώντας πια τα χρόνια, λίγο τα πράγματα τα έχω βάλει σε τάξη και καταλαβαίνω. Παλιά είχα πιο πολλές τύψεις, τώρα ξέρω ότι έχω κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες πρέπει να βγουν και ξέρω ότι το Σαββατοκύριακο ανήκει στην οικογένεια μου».


Δείτε επίσης:  «Είναι ο χειρότερος άνθρωπος»- Μύδροι εναντίον πρωταγωνίστριας από τα Φιλαράκια

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email