Απάτη στην Θεσσαλονίκη μέσω της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας

Ξεπερνάει και το σενάριο των πιο ευφάνταστων χολιγουντιανών παραγωγών η απάτη που σκέφτηκαν επιτήδειοι με φόντο την ταινία «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας που γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη.

«Στείλε μου σε αυτό το e-mail τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) , το όνομα της τράπεζας, και μία φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου, τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ. Αν δεν έχεις κάποιο από αυτά ενημέρωσε με».

Βοηθητικοί ηθοποιοί έλαβαν στα κινητά τους  το παραπάνω sms που όμως δεν ήταν από την ταινία του Μπαντέρας αλλά μια απάτη.

Τα παράνομα αυτά μηνύματα  είναι κακόβουλα και στόχο έχουν να ψαρέψουν προσωπικά δεδομένα για να σηκώσουν λεφτά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των θυμάτων

Μόλις τα νέα κυκλοφόρησαν και η παραγωγή της ταινίας έσπευσε να ειδοποιήσει τους κομπάρσους πως δεν πρέπει να πέσουν θύματα στο sms της απάτης.

Δείτε επίσης:  ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Το γκολ του Κρέσπο που έκρινε το ματς (video)

Το μήνυμα της παραγωγής στους συντελεστές

Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει «χακάρισμα» των e-mails του τμήματος casting και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησης τους.

Τα σκηνικά για το πρώτο γύρισμα του «The Enforcer» ή «Barracuda» όπως ήταν μέχρι την περασμένη Παρασκευή γνωστή η ταινία είναι έτοιμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ο Αντόνιο Μπαντέρας αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην πόλη αφού είναι προγραμματισμένο να συμμετέχει  στα πρώτα γυρίσματα της Δευτέρας όπου συνολικά θα απασχοληθούν 1000 βοηθητικοί ηθοποιοί

Δείτε επίσης:  ΒΕΝΙΔΗΣ | Δυάδα με γκολ σε Ιταλία και Πορτογαλία

Η παραγωγή είναι ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ φέρνοντας άρωμα Χόλιγουντ στην συμπτωτεύουσα, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στο γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα που για τις ανάγκες της ταινίας θα μεταμορφωθεί σε γήπεδο γκολφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάθε κομπάρσος θα πάρει 35 ευρώ καθαρά ανά ημέρα.

The post Απάτη στην Θεσσαλονίκη μέσω της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας appeared first on in2sports.

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email