Ανδρέας Μικρούτσικος: Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία – Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν

Μια αναδρομή στο χρόνο έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ενότητα «ο Ανδρέας θυμάται» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Πέμπτης (20/01). Ο παρουσιαστής θυμήθηκε την εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» που παρουσίαζε και έπειτα από την οποία ξεκίνησαν τα οικονομικά του προβλήματα.

«Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βίας, πάλι χαρτί και πάλι χαρτί σε σημείο που μου έγινε συνήθεια. Τρελαινόμουν με την ματιά των θυροκολλήσεων στην πόρτα και με το χτύπημα του κουδουνιού» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης:  Εspresso Girl: Νικόλ Μανουσάκη

«Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία!»

Στην συνέχεια της εξομολόγησης του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε πως: «Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία! Απίστευτα πράγματα. Ότι είχα και δεν είχα σε διαδικασία κατάσχεσης. Ότι είχα και δεν είχα., ένα ένα εξαφανίζονταν. Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν. Ήρθαν να με βοηθήσουν και στην ουσία μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα. Τα πάντα».

«Μόνο ο Θάνος μου είπε πως μαζί θα το περάσουμε, “όσο έχω ένα πιάτο φαϊ, θα έχεις και εσύ“. Θυμάμαι πως τον πρώτο μήνα ξεκίνησα με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί φτάσαμε στα μηδέν ευρώ. Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης:  Συγκινεί το μήνυμα της Ellen DeGeneres για το θάνατο της πρώην συντρόφου της Αν Χες

Πηγή

Μοιράσου το...