ΑΕΛ: Σε νέα εποχή οι «βυσσινί» – Πληρώθηκε το ban, αυτό είναι το νέο ΔΣ

Δυναμικά ξεκινά η εποχή Νταβέλη στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Νέα σελίδα έχει γυρίσει η ΠΑΕ ΑΕΛ, που πλέον βρίσκεται στα χέρια του Αχιλλέα Νταβέλη. Ο νέος μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» προχώρησε στη διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς παλιούς παίκτες που είχαν πάει στη FIFA και ήρθη το ban. Από την επόμενη εβδομάδα, θα μπορέσει η ΑΕΛ να κάνει και επίσημα μεταγραφές.

Παράλληλα, έγινε η πρώτη Γενική Συνέλευση στην ΠΑΕ, από την οποία προέκυψε 9μελής διοίκηση, που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης, διευθέτησε την Παρασκευή 12/8 όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του ban, όπως αυτές δημιουργήθηκαν από τη προηγούμενη διοίκηση και ανοίγει οριστικά για την ομάδα μας η δυνατότητα των μεταγραφών Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών.

Δείτε επίσης:  Κύπελλο Ολλανδίας: Βρήκε πάλι δίχτυα με την Άλκμααρ ο Παυλίδης - Έδωσε κι ασίστ (video)

Εκτιμάται ότι από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, που θα επικυρωθεί οριστικά από FIFA & ΕΠΟ η όλη διαδικασία, ξεκινούν άμεσα οι σχετικές ανακοινώσεις και οι περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ΑΕΛ.

-Επιβεβαιώνοντας τις εξαγγελίες και το όραμά του για την ΑΕΛ και τονίζοντας την εκπλήρωση όλων των μέχρι στιγμής στόχων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, καλωσόρισε τους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής και τους μικρομετόχους κ.κ. Βαλασόπουλο και Παυλόπουλο, στην πρώτη επί των ημερών του Γενική Συνέλευση, που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ την Παρασκευή 12/8.

Στη διάρκειά της, μετά από ώριμη συζήτηση επί του συνόλου των θεμάτων, προτάθηκε και εξελέγη το εξής 9μελές νέο Δ.Σ. της ομάδας, που θα συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα:

Δείτε επίσης:  Βόλεϊ Γυναικών: Στον πάγκο του Πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού ο Κάρλο Παρίσι

Αχιλλέας Νταβέλης, Ιωάννης Νταβέλης, Αθανάσιος Νταβέλης, Δημήτριος Παπαλέξης, Αναστασία Καραγκιόζη, Αναστάσιος Βενέτης, Νικόλαος Κορομπίλιας, Γλυκερία Τζουβάρα και Ιωάννης Δήμας (εκπρόσωπος Ερασιτεχνικής)».

Πηγή

Μοιράσου το...