ΑΕΚ: «Δώρο 165 διαρκείας – Απαιτείται μαζική συμμετοχή στην τελική ευθεία»

Basket League:  Την προσφορά 165 εισιτηρίων διαρκείας σε φίλους της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ

Η «Ένωση» σε μια προσπάθεια να κερδίσει ακόμη περισσότερο την στήριξη του κόσμου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενημέρωσε πως 165 εισιτήρια διαρκείας δόθηκαν ως δώρο, ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

«H AEK BC ανακοινώνει, ότι η ανταπόκριση για τα 110 Εισιτήρια Διαρκείας-δώρο δύο φλογισμένων «Ενωσιτών», προς ανέργους και φοιτητές, ξεπέρασε τον παραπάνω αριθμό.

Ενημερώνουμε, ότι 165 συνενωσίτες τελικά υπέβαλαν σχετικό αίτημα εντός της προθεσμίας. Κατόπιν τούτου, η ΑΕΚ ΒC αποφάσισε να μην αποκλείσει κανέναν φίλο της Ομάδας μας, και να παραχωρήσει δωρεάν «Διαρκείας» σε ακόμη 55 φίλους της Ομάδας μας.

Δείτε επίσης:  Euroleague: Μόνη πρώτη η Μπαρτσελόνα - Η βαθμολογία

Στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος απαιτείται μαζική συμμετοχή και στήριξη στη «Βασίλισσα».

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξανά τους δύο «Ενωσίτες», από Μύκονο και Ξάνθη αντίστοιχα, για τη γενναιόδωρη αγορά «Διαρκείας», αλλά και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα των καιρών και την απαιτητή ανάγκη της παλλαϊκής συμμετοχής και στήριξης στη «Βασίλισσα».

Οι συνενωσίτες, που το αίτημά τους εγκρίθηκε θα ενημερωθούν από τη Γραμματεία της ΑΕΚ ΒC είτε ηλεκτρονικά (e-mail), είτε τηλεφωνικά. Κατόπιν θα μπορούν να παραλάβουν τα «Διαρκείας» τους πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής (06/03, 20:00) ΑΕΚ – Απόλλων Πατρών, στο Φυλάκιο επί της Οδού Αρτάκης του Γηπέδου μας».

Δείτε επίσης:  Nυχτερινό ρεύμα: Ξεκινά από 1η Μαΐου το θερινό ωράριο

Πηγή

Μοιράσου το...