Άρης Σερβετάλης: Ανέκτησε το λογαριασμό του στο Instagram και αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο χάκερ

Περιπέτεια με τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε ο Άρης Σερβετάλης αφού επιτήδειοι χάκαραν το προφίλ του και επιχείρησαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από τους ακολούθους του. Ο Άρης Σερβετάλης, ανέκτησε το λογαριασμό του και μιλώντας στους διαδικτυακούς του φίλους αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο χάκερ που εισέβαλε στο λογαριασμό του.

Μέσα από μια σειρά instastories, ο Άρης Σερβετάλης εξήγησε τι συνέβη, ενώ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό που τον ακολουθεί, καθώς ίσως ξεγελάστηκε σε μια διαδικτυακή απάτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε τα εξής:

«Καλημέρα σας, υπήρξε ξαφνικά ένας χάκερ. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω.

Δείτε επίσης:  Σάββας Κάλφας: Ο Κατσαούνης μου ζήτησε να βγω στο Love It και να του ζητήσω δημόσια συγνώμη

Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ».

Πηγή

Μοιράσου το...